Beursbox
 
 
dinsdag, 31 maart 2020
 
 

AEX 475,98 Dow 22.237 USD 1,099 Btc 5.863 Goud 1,616.88

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt.

Schrijf nu in

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld voor 6 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu kortstondig extra kapitaal nodig! Mail me even op tom @ lassing.nl (graag met telefoonnummer vermelding)

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/03 7:00

  • Bij Matching Capital is er een leuk nieuw project opgestart. De werving is halverwege, dus wilt u nog meedoen, dan moet u even de zeilen bijzetten. Douwe heeft op mijn aangeven even wat meer duidelijkheid over het project gegeven. Kijk hier
  • In Hongarije is het de premier gelukt om nu een onbeperkte macht te verkrijgen. Het parlement is nu uitgeschakeld en daarmee is de democratie in Hongarije verleden tijd. De EU is zwaar tegen deze gang van zaken, maar lijkt vooralsnog machteloos te staan. Het besluit is via het parlement tot stand gekomen en dus toegestaan. Overal in de wereld zie je de neiging om de democratie uit te schakelen.
  • Canadese olie is nu in Canada goedkoper dan een groot glas bier. Je kan er nu zware olie per vat kopen voor minder dan C5,00 per vat! Dit is een extreme afwaardering, maar nu olie in enorme hoeveelheden tegen lage koersen te verkrijgen is, wil niemand die zware Canadese olie nu kopen. Nog even en je kan het letterlijk gratis krijgen omdat de opslag te duur wordt.
  • Arjan Lubach heeft Rumag afgelopen zondag ongenadig aan de schandpaal genageld. Het onbeschaamde jatbedrijf zag haar site er zelfs uitvliegen nadat Lubach duidelijk had gemaakt op welke wijze Rumag onbeschaamd profiteert van de crisis. Onder de naam Lubag is er nu een tegenactie begonnen om t-shirts te verkopen waarvan de opbrengst ook écht volledig naar het goede doel gaat. Ondertussen is Rumag gestopt met haar Corona actie.
  • Twitter heeft berichten van de Braziliaanse president gewist. In die berichten negeert hij doelbewust Corona maatregelen. De vraag is of we dat wel moeten willen. Hij is de gekozen president. Misschien zo gek als een deur, maar wel gekozen. Wie is Twitter dat ze zijn berichten wissen?
  • Volgens het Financieele Dagblad is er nu minder durfkapitaal beschikbaar. Beleggers houden de hand op de knip. Ik begrijp dat, maar daarmee laten ze ook mooie deals lopen. Warren Buffett is juist in dit soort tijden heel actief. Dat is niet voor niets zo.
  • Hoe ziet mijn Neo Finance account er uit? Ik heb recent een 13 minuten lange video gemaakt waarin ik dat laat zien

Open hier een zilverrekening
 
 

Brexit onderhandelingen voorbij (Tom Lassing)

31/03 7:21

De titel klopt niet. De Brexit onderhandelingen zijn opgeschort, maar in feite zijn ze nog niet eens begonnen.
Bij een normale formele internationale onderhandeling geven beide partijen op papier aan waar ze heen willen en beginnen de onderhandelingen zodra beide teksten binnen zijn.
In dit geval is het nog niet eens zo ver gekomen.
De EU heeft keurig haar positie schriftelijk aangegeven, waarna het VK bij monde van Boris Johnson aangaf het er niet mee eens te zijn.
Toen stopte het.
Boris Johnson weigerde een eigen schriftelijke positie weer te geven waarna echte onderhandelingen gestart hadden kunnen worden.
Altijd is al duidelijk geweest dat...

Lees verder
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 

Run op goud door Corona crisis (Tom Lassing)

31/03 7:42

Er is bijna nergens nog fysiek goud (en zilver) te verkrijgen. Dat ondanks dat de vraag niet extreem veel groter is geworden. Het is echter de combinatie van vrijwel geen aanvoer meer en een iets toegenomen vraag die de keten heeft doen opdrogen.
Enkele goudmijnen hebben hun productie stilgelegd en ook het vervoer van goud is door het dichtgaan van grenzen en het slecht bereikbaar zijn van bedrijven enorm verstoord.
Normaal gesproken zou zo'n tekort een enorme prijsstijging veroorzaken, maar echt een druk omhoog zien we nog niet.
Dat is ook niet iets wat bijvoorbeeld centrale bankiers zouden willen zien.
De prijs van goud is voor hen een soort rapportcijfer over hun functioneren. Des te meer goud waard wordt, des te minder vertrouwen is er in centrale bankiers en het door hen verzonnen geld en geldsysteem.
Vraag u ook af hoe gelukkig u zou worden van een enorme stijging van de goudprijs. Het zou namelijk...

Lees verder
 
 

De Corona crisis heeft ook voordelen (Tom Lassing)

31/03 8:05

Het is misschien wat gek om het over de voordelen te hebben, maar gedwongen thuis zitten heeft zelfs voor mij de nodige voordelen. Normaal gesproken ben ik doordeweeks in de avond altijd weg vanwege vooral vrijwilligerswerk. Dat ligt nu grotendeels stil en ik heb nu ineens veel meer tijd om dingen op te pakken die al een tijdje op een 'te doen' lijstje staan. Zo heb ik het nodig in de tuin gedaan.
We hadden een pad met rozenbogen staan, maar in de loop van de jaren waren deze bogen door stormen en roest behoorlijk aangetast. Er stond er eigenlijk niet één nog netjes recht.
Ik heb ze allemaal weggehaald en er nu pergola's geplaatst. Twee dagen werk, maar het staat nu wel veel leuker...

Lees verder
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 

Vectorvest webinar (Tom Van Noyen)

31/03 8:32

Normaal gezien vinden er in maart en april 8 workshops plaats in België en Nederland. Door het coronavirus kunnen deze niet doorgaan, maar ik presenteer de workshop en dit wordt live gestreamd via een webcast: iedereen kan dus de workshop van thuis uit volgen.

Wanneer?
Zaterdag 4 april. Aanvang is om 9.30 u

Inhoud van de workshop / webcast:

Deel I start om 09.30 u:

    Hoe het juiste instapmoment bepalen
Huidige situatie op de markten
Hoe analyseert VectorVest aandelen
    Stop Loss of geen stop loss

Deel II start om 11.00 u:

    “Dividendstrategie”: opbouwen strategie + backtest
Deze bedrijven hebben hun dividend geschrapt: wat hebben ze met elkaar gemeen
Insider aan- en verkopen
Trendommekeer? Waar op letten
    Q & A: stel LIVE uw vragen

Hoe deelnemen?

Als u via GDPR heeft gekozen voor “automatisch registreren voor webcasts”, dan ontvangt u op voorhand de link
Of
Surf zaterdagochtend naar https://www.vectorvest.be/eu-events/
Scroll naar “webcasts”
Scroll naar “Tom’s workshop, livestream”
Klik op “Join”

Ik hoop u te mogen verwelkomen op de webcast.
Als u een proefabonnement neemt, geeft u dan even aan dat u via Beursbox bent gekomen!

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 11.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV