Beursbox
dinsdag, 24 november 2020
 
 

AEX 601,37 Dow 29.785 USD 1,185 Btc 15.467 Goud 1,827.4 
 

Beleggen in Vastgoed

Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financierings investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)

Daytrading webinar

Woensdagavond 25 nov 2020 om 20:00 uur geeft Aloys Mattijssen een gratis webinar over zijn prachtige Daytrading software. Kom eens kijken hoe of dat werkt en hoeveel tijd je daar in moet stoppen. Het zal u meevallen.

Meldt hier aan
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/11 6:00

 • De Republikeinse toezichthouders van Wayne County Michigan hebben vorige week na een openbare vergadering hun akkoord op de eerlijkheid van de verkiezingen in hun district gegeven. Daarop werden ze gebeld door Trump persoonlijk en hebben ze geprobeerd hun akkoord weer in te trekken. De vraag is nu of je NA de definitieve vergadering op je mening terug kan komen. En de vraag is of het gepast is dat een kandidaat, die ook nog eens de president is, zich persoonlijk bemoeit met de procedure. Hoe ver kan je gaan? Overigens is dan gisteren uiteindelijk door één van de twee republikeinen toch een definitief akkoord gegeven. Michigan is nu officieel voor Biden.

 • Is het interessant om een lening met grote korting in de Secundaire Markt van Neo Finance te kopen? Ik heb er een filmpje over gemaakt. Kijk hier https://youtu.be/HHE0JoqP59Q

 • Het is een goed windjaar geworden. Mijn windmolen delen zitten nu al op 98,8% van de jaarproductie. Dat terwijl we nog een kleine week van december af zitten. Dat levert nu dus een keer meer op dan verwacht.

 • Het ontwikkelen van een windmolen op land kost tegenwoordig bijna 8 jaar... Toch iets om rekening mee te houden bij de afweging of duurzame windenergie gewenst en mogelijk is.

 • Volgens team Trump juriste Sydney Powell zou er een Bijbelse omvang onthulling komen. "Release the Kraken" had ze het over. Ze is vervolgens gisteren ontslagen uit het team... Ik zou dat niet echt Bijbels willen noemen...

 • IAMGold gaat 70% van de tijdelijke werknemers in Canada naar huis sturen.

 • De laatste week zijn er weer ruim voldoende leningen in het Neo Finance systeem aanwezig. Ik heb in een week tijd voor 1000 euro aan leningen uit kunnen zetten. Daarbij moet ik wel aantekenen dat 600 euro daarvan handmatig is ingezet. Ik heb zelfs heel bewust enkele slecht lopende leningen gekocht, puur vanwege de korting die ik er op kreeg.

 • Het is vast toeval, maar ik heb gisteren geschreven over weer een oplichtingsopzet en de hele dag heb ik telefoontjes gehad uit +33 en een keer belde ook de beroemde Microsoft helpdesk. Het zijn nu allemaal geblokkeerde nummers.

 • Wonderbelegger Rob van de B uit Gemert is gisteren in hoger beroep tot een hogere straf veroordeeld. Hij kreeg zijn hoge rendement voor elkaar door de eerste beleggers te betalen met de inleg van latere beleggers. (Een Ponzi opzet dus).
  Uiteindelijk had hij ongeveer 9 miljoen bij beleggers opgehaald. Rob was vooral in het tennis circuit actief. Hij liet anderen voor hem werven. Dit heeft dus wat vriendschappen gekost.

 • Net werd bekend dat het geld voor de President-elect voor Biden beschikbaar is gekomen. Nog weer een stap die aangeeft dat alle tegenstand van Trump slechts een show is.

 • Geruchten gaan dat Jenet Yellen De voormalige FED chef de nieuwe minister van Financiën gaat worden. Wie bang is dat er onder Biden veel gaat veranderen, kan dus gerust ademhalen. Dit is net als de Obama jaren gewoon Bush Light beleid.

 • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop zilveraandelen
 
 

De dingen des levens (Ferre Clabau)

24/11 6:21

Een man van middelbare leeftijd wordt wakker op een doorsnee dag in 2050. Hij strompelt uit bed richting de douche, geniet gedurende één minuut van het warme water op zijn huid, waarop de centraal-geregelde boiler de temperatuur onmiddellijk doet zakken. De eco-normen van zijn appartementsgebouw. Naast hem, onder hem en boven hem wonen er 500 mensen. Hij kent er niemand.

Hij springt zijn zelfrijdende auto in. Onder zijn kennissen durft hij aan niemand kwijt hoe hard hij de ervaring van het rijden mist. Het geluid van de motor. Zijn hand op de versnellingspook. In controle zijn. Leven. Slechts nostalgie nu.

Op het werk wordt men even onderbroken voor de maandelijkse sensibilisatie-training. Jij, Europeaan. Een monster! Vijftig minuten, en daarna lunch. In de cafetaria wordt zijn bankkaart niet aanvaard. Hij checkt zo snel mogelijk zijn "sociaal profiel" via de bank-app. Tijdelijk geblokkeerd voor twee weken, wegens "haatvolle berichten op sociale media". Hij haalt wat cash boven maar de vele afkeurende gezichten die hem plots beginnen aan te kijken doen hem eraan herinneren dat cash hier al jaren niet meer wordt aanvaard.

Het is vrijdagavond. Even denkt hij zich wat te kunnen ontspannen in een lokale kroeg, maar sinds hij een vaccinatie weigerde, laten ze hem daar niet meer binnen.

Lees verder
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 

Daytrading als bijverdienste (Tom Lassing)

24/11 6:39

Is het mogelijk om met een relatief klein bedrag van enkele duizenden euro's via daytrading een serieus stukje bij te verdienen?

Het antwoord is ja... maar...

De eerste maar is het feit dat meer geld om mee te beleggen ook inhoudt meer kan op grotere winsten.

De tweede maar is dat je liefst niet, of ze weinig mogelijk verliesgevende trades hebt.

De derde maar is dat je je wel aan een winnende strategie moet houden.


Alle drie de punten lijken zo makkelijk, maar zoals mijn zoon nu zelf ook ondervindt, het is niet zo makkelijk. Je laat je als trader verleiden tot gokjes en afwijken van het winnende pad omdat je hoopt op meer.

Hij had een winnende trade en werd gretig. Hij zette de trade door en uiteindelijk is hij met een klein verlies uitgestapt.

Stom!

Hij had gewoon, zoals het in die strategie hoort, de eerste winst moeten pakken.

Maar goed, al doende leer je.

De schade was beperkt. Een paar euro verlies en een vader die je de les leest.

Ik heb nu een weddenschap met hem. Als hij nu in zijn account 500 euro winst heeft, dan krijgt hij van mij een extra 100 euro. Maar, als zijn account op 500 euro verlies komt, dan krijg ik een etentje samen met mijn vrouw op zijn kosten.

Hij is nu voorzichtiger geworden. Het vooruitzicht dat hij eventueel een verlies van 500 euro ziet aangroeien tot zo'n 600 euro zit hem niet lekker. Het gaat bij hem nog om kleine bedragen. Als 22 jarige is hij nog niet zo heel kapitaalkrachtig. In feite is hij in staat om per dag een paar tientjes te winnen... Als hij zich maar aan het systeem houdt.

Morgenavond heeft Aloys Mattijssen online een presentatie over precies hetzelfde systeem. Kijk hier

Meer info
 
 

Zonnepanelen projecten met wat extra (Tom Lassing)

24/11 6:56

De uitgever van de obligaties op kleinschalige Zonneparken doet als het mogelijk ook graag iets 'extra's' voor de lokale economie.

Zo steunen ze nabij de Poolse grens het enige Weck potten museum ter wereld. De weckpotten zoals we die vroeger nog kenden werden daar ooit bedacht en geproduceerd. Die tijd is nu over, maar wat er nog wel is, is een klein museum waar op dit moment maar weinig mensen komen. 

Om het te behouden was dus geld nodig en dat geld is gekomen via het zonnepark initiatief.

Zo blijft het oude behouden maar wordt er nu ook duurzame energie opgewekt waar voorheen alleen maar een groot dak lag.


Doet u ook mee met deze unieke groene energie aanbieder?

Deelname in de obligatielening is mogelijk vanaf 100 euro. Het is dus voor iedereen geschikt.

De rente is 5,5% en aflossing is lineair.

Kijk hier voor meer informatie
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 

Dreiging burgeroorlog in de VS (Tom Lassing)

24/11 7:15

Bijna 70% van de Trump stemmers is door de berichtgeving van zijn team nu van mening dat de verkiezingen één grote fraude zijn. Bewijzen zijn er niet, wel heel veel geruchten die door hun de wereld in geholpen worden.

Soms zonder ook maar een schijntje van waarschijnlijkheid, maar wat maakt het uit, de achterban van de president vreet alles.

Zo werd er door het juridische team aangegeven dat Hugo Chavez geld had gegeven om de verkiezingen naar Biden toe te trekken. Dat is heel knap van Chavez, gezien het feit dat hij al in 2013 overleden is.

Feiten doen er niet toe, dat blijkt wel. Als het maar lekker bekt en de achterban lekker opfokt, dan is het al voldoende.

In interviews op TV hebben ze het over fraude, maar als ze dan voor de rechter staan, dat trekken ze hun verklaringen in. Het feit dat er geen toezichthouders waren, wordt ineens dat er nonzero toezichthouders waren. Oftewel, ze waren er wel.

Uiteraard gooit de rechter dan de zaak weer naar buiten.

Het gaat ze er niet om dat ze de rechtszaken winnen. In de persconferentie vooraf hebben ze hun verklaringen gegeven en achteraf komen ze er niet op terug. De achterban van de president hoort dus alleen van de aanvang, niet van de uitkomst. Dat op twee na alle rechtszaken er weer direct uitgegooid werden, is een onbekend gegeven voor de achterban.

Daar horen ze niets van in hun nieuwsluchtbel.

Geen enkel concreet bewijs wordt tijdens de rechtszaken gegeven. Het gaat de juristen ook niet om winnen. Ze hoeven niet te winnen in de rechtszaal. Ze winnen namelijk nu wel bij rechts extremisten. De rechtse milities die zich nu massaal bewapenen hoeven geen feiten. Ze gaan er prat op dat ze pal voor de grondwet van de Verenigde Staten staan, terwijl hun acties er juist volledig tegen in gaan. In Michigan is zo'n militie al opgerold nadat ze de gouverneur wilden kidnappen en vermoorden. Tevens wilden ze de 200 vertegenwoordigers in het staatsregeringsgebouw opsluiten en het gebouw daarna in brand steken.

Als dit niet in de kiem gesmoord gaat worden, dan gaat dit tot een burgeroorlog leiden. De president stookt het vuurtje echter op om het Biden zo moeilijk mogelijk te maken. Het gaat hem niet om de VS, het gaat hem om persoonlijke wraak.

De uitkomst is precies wat Rusland altijd al wilde. Het is wat Trump de Russen nu nog als afscheidscadeautje geeft. Een enorm verzwakt Amerika dat in zichzelf gekeerd is en tegen zichzelf gaat vechten, terwijl Rusland en China de wereld gaan verdelen.

Ook Europa is daar niet bij gebaat. Het is ook voor ons te hopen dat Biden straks de zaak snel weer op orde heeft.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV