Beursbox
dinsdag, 11 mei 2021
 
 

AEX 711,01 Dow 34.583 USD 1,214 Btc 45.499 Goud 1,836.83

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Gisteren gingen mijn uraniumaandelen gemiddeld 10% omhoog!

Kijk hier
 
 

Vanavond webinar over Daytrading (Tom Lassing)

11/05 7:00

Kans op winst maken, ongeacht de richting van de beurs!

Waar instappen, waar uitstappen? Dat soort zaken is te automatiseren. Alois liet zijn handelsmethode vatten in een systeem en liet zijn benodigde handelingen zo veel mogelijk automatiseren.

In alles zie je dat zijn software gemaakt is om de trader te ondersteunen.

Een kind kan de was doen.

Daar waar vroeger handelaren de hele dag aan het beeldscherm gekluisterd zaten, beperkt Alois het vaak tot 1,5 uur per dag. Dan is de buit weer binnen en is het tijd om andere dingen te gaan doen.

Daar valt toch mee te leven zou ik zo denken.

Die 1,5 uur kan overdag, maar kan ook in de avond vallen. Mijn zoon beperkt het zelfs tot een half uur per dag en heeft er zijn pauze voor verlegd. Hij heeft nu dagen dat hij in die pauze net zo veel geld verdient als met de rest van de dag werken.

Je hoeft er je werk dus niet voor te laten liggen.

Geef je hier op voor het gratis webinar vanavond

 
 

Investeer in dak zonnepanelen! (Tom Lassing)

04/05 7:18

Raysol is een bedrijf in de ontwikkeling van zon op het dak, in Nederland is er meer dan 160 km2 dak beschikbaar, voor uw indicatie zo groot als de gemeente Amsterdam. 

Raysol heeft een unieke propositie door haar samenwerking met dakdekkers, in haar brochure kunt u hier meer over lezen.

Het bedrijf is dermate aan het groeien dat ze ingehaald worden door hun eigen succes dat is dan ook de enige reden om € 375.000 te funden middels uitgifte obligatie 7%.

Er is een waarde van de portefeuille aanwezig van meer dan € 1.500.000.

De obligatie heeft een vaste rente van 7% per jaar, maandelijks uitgekeerd, met een looptijd van 24 maanden, na deze periode ontvangt u uw inleg retour. U betaalt geen emissiekosten!

Kijk op deze site voor meer informatie

Er is ook een korte video beschikbaar
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/05 7:27

  • Twee kopers van het 4 crypto rapport hebben of geen e-mail adres doorgegeven, of mogelijk een verkeerd email adres... Bestelde u dus, maar kreeg u nog geen reactie, mail me dan even het juiste email adres.
  • Gisteren heb ik op het video kanaal analyses over Novartis en Prosus gezet. Doe er je voordeel mee! Hier de link naar het video kanaal. Het voordeel van video is dat ik het ook kan laten zien!
  • De beurzen in Azië zijn in sommige gevallen flink lager. De Nikkei net zelfs 3,3%.
  • Fagron gaat 18 cent dividend per aandeel uitkeren. Het aandeel zal 17 mei ex-dividend noteren.
  • Gisteren gingen vooral tech aandelen flink onderuit in de VS. De Nasdaq verloor 3,5% aan waarde.
  • China is sinds 2016 van de één kind politiek afgestapt, maar kent nog altijd een dalende groei van de bevolking. Er werden in 2020 12 miljoen kinderen geboren. Dat is zes miljoen kinderen minder dan in 2016. De bevolking verouderd, maar in totaal groeit de bevolking nog altijd. Er wonen 1,41 miljard Chinezen in China.
  • De pensioenwet treedt een jaar later in werking. De overheid en de pensioenfondsen krijgen de plannen niet op tijd rond. De nieuwe pensioenwet moet pensioenen afhankelijker maken van het resultaat dat pensioenfondsen gehaald hebben. Ik weet niet of je als pensioengerechtigde dan ook meer zeggenschap over de beleggingen krijgt. Ik heb me er nooit in verdiept omdat ik onder geen enkele regeling val.
  • Europa wil er naar werken dat het minder afhankelijk van China wordt als het gaat om accu's voor elektrische auto's. Nu wordt vrijwel alles nog in China geproduceerd. We gaan de globalisatie dus weer terugdraaien. Ik denk een goede zaak, maar het maakt het wel minder efficiënt. Het voordeel is echter dat we kennis en werkgelegenheid ook terug laten komen. We moeten er alert op blijven dat we dan niet ook weer flink gaan vervuilen, zoals dat vroeger gedaan werd in de maak-industrie.

Vier crypto rapport!
 
 

Inflatie neemt toe (Tom Lassing)

04/05 7:55

De signalen zijn talrijk... Zo klagen huizenbouwers steen en been over de oplopende prijzen voor bouwmaterialen. We zien dat terug op de beurs, alwaar de koersen van grondstof aandelen flink aan het oplopen zijn. Ook loopt de prijs voor energie op. Verder heeft onderzoek in de VS aangetoond dat de leveringstijd van kapitaalgoederen enorm is opgelopen. Als de huidige tijd die het kost wordt vergeleken met het verleden, dan moet je naar 1951 kijken! Toen was de wereld nog altijd aan het herstellen van de Tweede Wereldoorlog. Hier in mijn wijk woonde in 1951 een gezin nog altijd letterlijk in het kippenhok, omdat er geen materialen waren om de verwoeste boerderij te herbouwen.

Wat heeft die oplopende inflatie voor consequenties?

Buiten het feit dat alles duurder wordt, neemt ook de koopkracht van je spaargeld af. In feite wordt geld gewoon minder waard. Immers, kan je er minder mee kopen.

Schulden worden ook minder waard...

In tijden van hoge inflatie wil je dus...

Lees verder
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 

Wilt u USD 752,000- verdienen? (Lodewijk Hof)

11/05 8:09

(Door Lodewijk Hof)

Dit is een goede vraag om te stellen. Dan praat ik ook nog eens over een crisis bestendige methode om uw inkomen te ondersteunen. Hiermee kunt u uw inkomen ondersteunen of uw pensioenfonds uitbreiden.

Ook nog eens over een simpele methode. Een methode die u ieder jaar geld oplevert. Klinkt dit goed of niet?

Ik doel op het investeren in landbouw productie. We moeten immers eten. In dit geval in truffels om precies te zijn. Exclusief, ik weet het. Maar dat is een goed iets. Je moet het niet eten. Ik had ooit een discussie met iemand over beleggen. Ik suggereerde toen Belmond. Een hotel, cuirse en trein exploitant. Ze hebben onder meer de Oriënt-Express in bezit. Tussen Parijs en enkeltje is deze trein duurder dan een prove jet. Toch staat men in de rij. Hetgeen logisch is.

Nou is deze investering niet op zichzelf staande. Het investeren in eten is doorgaans een winstgevend iets. Zeker als het extern beheert wordt. Dan heeft u er geen omkijken aan. Dit soort investeringen vormen de hoeksteen van mijn portefeuille. Waarom, dat leg ik u in in deze ecursus uit. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 53.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV