Beursbox
donderdag, 22 oktober 2020
 
 

AEX 557,4 Dow 27.981 USD 1,185 Btc 10.995 Goud 1,912.8

 
 

Laat uw spaargeld uw extra inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze aanbieder

Open hier een gratis account

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar na half 2020 kwam er weer beweging en nu zien we bitcoin wederom boven de $10.000! Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.

Kijk hier
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/10 7:00

  • Op de site Coronalocatie.nl kan je zien hoeveel nieuwe Corona gevallen er binnen 2,5 kilometer van je huis gemeld zijn in de laatste week. Bij mij zijn het er 5.
  • Daar waar ik blij ben op 11,7% rendement (voor herinvestering) bij Neo Finance, doet mijn zoon het met 15,5% heel veel beter. Hij heeft alleen maar B leningen. Mijn oudste dochter zit nu op 13,66% rendement voor herinvestering. Ik heb in alle categoriën leningen, mijn zoon en oudste dochter zitten alleen in B leningen. Dat is de meest lucratieve groep gebleken.
  • Hoeveel stemmen een Amerikaanse presidentskandidaat haalt, is niet relevant. Je moet de stemmen halen in de juiste staten. Eén stem meer dan de ander en je wint de hele staat. Per staat krijg je kiesmannen en de eerste die tot 270 komt is winnaar. Clinton verloor met drie miljoen meer verkregen stemmen. Bush Jr. won zijn eerste termijn met minder stemmen dan zijn tegenstander. De conservatieve staten midden in de VS zijn vreselijk belangrijk. Daar wordt beslist wie de president wordt. Niet in de grote staten als Californië, New York of Texas. Van die staten, met daarin heel veel inwoners, is wel bekend wie er de winnaar wordt. Een stem daar voor jou als winnaar er bij is niet veel waard.
  • De spanning rond Corona, de economie, de Amerikaanse verkiezingen en wat nog meer maken mensen de laatste tijd heel prikkelbaar. Ik merk het aan anderen en ook aan mezelf. Alles moet heel extreem. Je bent direct een randdebiel als iemand het niet met je eens is. Het moet allemaal direct geëscaleerd worden. Laten we allemaal weer even tot tien tellen voor we reageren... Hoe stom die ander ook is en hoe stom die ook reageert...
  • Paypal gaat crypto services leveren. Een belangrijke mijlpaal!
  • Trump heeft een geheime bankrekening in China. Hij kreeg er 17,5 miljoen dollar op gestort toen hij president werd. Hij betaalde 188.000 dollar belasting in China. Hij heeft overigens 15 miljoen van dat geld cash opgenomen.
  • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop nu zilver (of goud)
 
 

Politiek terrorisme (Brecht Arnaert)

22/10 7:22

Sinds deze week zijn alle cafés en restaurants in België voor een maand gesloten. Naar eigen zeggen (Marc Van Ranst) om het "signaal" te geven dat de regering het meent met de maatregelen. 

Dit stuit mij tegen de borst. Kun je niet "besmet" geraken in de supermarkt ofzo? Waarom moet één sector geofferd worden op het altaar van de virologie? Om de mensen schrik aan te jagen dat het ook met hun eigen sector kan gebeuren?

Dit is politiek terrorisme, niet meer en niet minder. 

Ondertussen is het debat erbarmelijk. De mainstream media negeert elke dissidente stem, en wat wel in de sociale media verschijnt wordt veelal gecensureerd. Enkel de WHO-ideologie mag er nog doorkomen.

We leven met andere woorden in een centraal geplande realiteit, waar een virtueel "Ministry of Truth" eventjes gaat bepalen wat wij nog mogen zeggen. Niks van: de vrije meningsuiting is een grondrecht, en ik ga er dan ook gebruik van maken. 

Ik heb daarom besloten om een webinar over de hele zaak te organiseren. Maar niet eentje om te klagen, nee, eentje om wérkelijk te begrijpen wat er aan de hand is. Want aan deze hele toestand hangt een vies geurtje. 

Kijk hier voor meer informatie
Registeer met de kortingcode "lassing" voor de studiedag en je krijgt 30 euro korting!
(Gisteren was er een storing waardoor het leek alsof er geen kaarten meer beschikbaar waren.)

Lees verder
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 

Poep als grondstof (Tom Lassing)

22/10 7:49

We vinden het totaal niet raar om koeien of kippestront als mest te gebruiken, maar we zijn er in het westen totaal vies van om onze eigen ontlasting als grondstof te zien. Dat zou maar ziektes overbrengen.
Deels klopt dat. Historisch gezien is het namelijk correct. In onze Middeleeuwse steden was het een vieze bende en deze smerige toestanden waren er de oorzaak van dat er veel besmettelijke ziektes rond gingen en men gemiddeld niet zo heel oud werd.
Met die erfenis leven we in het westen nog altijd.
Toch is het niet zo maar juist.
Ook onze ontlasting zou onder voorwaarden mest kunnen worden. Ik zeg onder voorwaarden, omdat we nu wel smerig eten... Medicijnresten en gifresten zijn potentieel een probleem, maar door onze ontlasting te gebruiken om het land weer te bemesten, zouden we de teloorgang van de bovenste vruchtbare humuslaag kunnen tegengaan. Het gebruik van kunstmest is er mede de oorzaak van dat we al heel veel vruchtbare toplaag verloren. Alleen de bovenste centimeters zijn vaak écht vruchtbaar. Veel van wat er onder zit, is minder bruikbaar in de landbouw. Kunstmest is dan het wondermiddel, maar als je alleen maar jaar in jaar uit van het land af haalt, dan blijft er uiteindelijk toch ooit een woestijn over.
In Azië zijn ze veel verder met het gebruiken en verwerken van menselijke ontlasting. Het zorgt er voor dat de grond nooit uitgeput raakt en men er vrijwel geen kunstmest nodig heeft.
Door menselijke poep te composteren ontstaat er een droge meststof die heel goed te gebruiken is als voedingsbodem voor gewassen.
Laat je verrassen

Lees verder
 
 

Covid-19 aanpak, wat gaat er mis (Tom Lassing)

22/10 8:00

Waarom is de aanpak in China en Vietnam zo succesvol en de aanpak in Italië, Spanje, België en Nederland niet?

Het heeft alles te maken met de daadkracht waarmee ingegrepen werd. China en Vietnam pakten de stier bij de hoorns en zorgden er voor dat NIEMAND tussen de mazen door kon glippen. Op laag lokaal niveau werd de verantwoordelijkheid neergelegd  voor de juiste uitvoering van de decreten van de landelijke overheid. Wee de lokale politicus die de doelen niet haalde.
Na de eerste (foute) insteek van lokale functionarissen in Wuhan, die de zaak in de doofpot wilden stoppen, ging de regio alsnog op slot.
Iedereen verplicht weken thuis.
Toen duidelijk was waar...

Lees verder
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 

Wie ook de nieuwe President wordt er veranderd niets (Lodewijk Hof)

22/10 8:20

De media is in de ban van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen. De machtigste man in de wereld, krijgen we nog 4 jaar Trump? Of krijgen we 4 jaar Biden? Eerlijk gezegd maakt het mij niet uit. Op de echt belangrijke terreinen gaat er niets veranderen.
Ik eet politiek. Ik kom met andere oplossingen, die wel werken. Maar het maakt mij echt niet uit wie er gaat winnen. Er gaat weinig tot niets veranderen. Hooguit de nuances. Laten we even kijken naar de echt belangrijke punten.
Om te beginnen hebben we de handelsoorlog met China. Een oorlog die de VS gaat verliezen. Kijk even naar de export van beide. De VS exporteert vooral landbouw producten en grondstoffen. Dus je groeit het, of je haalt het uit de grond. China exporteert middelen om efficiënter economische activiteit te hebben. Vliegtuig motoren, kerncentrales, goedkope goederen. Ga zo maar door. Maar Joe Biden is even hard. Traditiegetrouw zijn de Democraten meer van handelsoorlogen dan de Republikeinen.
Nou komen we op Europa aan. De VS heeft haar focus op de Stille Oceaan hier is een geopolitieke oorlog gaande. Eentje die het westen slag na slag verliest. Vanuatu, Nieuw Zeeland. Allemaal Chinese vazal staten. Om er een paar te noemen. Alleen India zal hier niet naar vervallen.
Maar de ineenstorting van de Verenigde Staten staat voor mij vast. China neemt zijn historische positie in de wereld weer in. Een eerste gevolg hiervan zien we bij de Corona uitbraak. We volgen allemaal hetzelfde voorbeeld. We sluiten landen, we sluiten mensen op. Dit toont het intellectuele failliet van de wereld aan. Daarom is het zo boeiend om te zien wat er in afwijkende landen gebeurd. Zoals Zweden en Rusland.
Maar er is een andere reden waarom er geen verandering gaat komen. Dit gaat over de financiële situatie van de VS. Dan heb ik het niet over de beroerde status van de VS qua infrastructuur.
Toen Trump zijn kandidatuur voor het Presidentschap aankondigde was ik oprecht blij. Geen beroepspoliticus. Ik had gehoopt dat hij de problemen zou aanpakken. Hoe maakt mij niet zoveel uit. Ik had zo gehoopt dat er iemand kwam die een concept plan maakte. De infrastructuur opknappen, vliegvelden opknappen, digitale infrastructuur verbeteren. Alsmede het afbouwen van de onhoudbare schuldenberg.
Helaas heeft Trump in 4 jaar tijd meer schulden gemaakt dan Obama in 8 jaar. Erg teleurstellend. Maar niet verbazingwekkend. Trump is een vastgoed man. Die houden van schulden. Dit is waarom ze eigenlijk allemaal amper belasting betalen. Maar schulden zijn alleen houdbaar bij lagere en lagere rentes.
Het is duidelijk dat de Amerikaanse overheid niet zal stoppen met meer en meer geld lenen. Alhoewel een goed gezegde zegt dat as je in de put zit, je moet stoppen met graven. Dit is echter niet wat de overheid doet. Zo ongeveer alle overheden doen hetzelfde.
Deze bubbel gaat vroeg of laat klappen. Dan heeft de VS nog steeds een slechte infrastructuur en genoeg toilet papier. Daarmee kunnen ze hun Dollar biljetten nog zinvol gebruiken. Want als geld is het nutteloos.
Als het mis gaat is er een investering die u erg blij maakt. Dat is Goud. Goud is de geschiedenis en de toekomst van geld. Maar veel mensen weten, helaas, weinig tot niets over Goud. Daarom heb ik de  Goud cursus gemaakt. Engelstalig en dan komt u er ook achter hoe u de grootste tekortkoming van Goud kunt oplossen. Dan doel ik op de inkomsten. Ja, Goud kan u cashflow opleveren. Als u coupon Tom gebruikt krijgt u ook nog eens 30% korting.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV