Beursbox
maandag, 20 september 2021
 
 

AEX 789,49 Dow 34.130 USD 1,171 Btc 39.064 Goud 1,749.44

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/09 7:00

  • Makelaars van de NVM mogen geen negatieve uitingen over de NVM doen. Die gedragscode moeten ze tekenen. Wat een heerlijke club is dat toch...
  • In het VK is (mede door Brexit) er een tekort aan CO2 ontstaan. CO2 is nodig voor de verpakkingsindustrie en voor slachterijen. Het tekort is nijpend en kan snel forse gevolgen voor de voedselvoorziening in het VK hebben. Met CO2 wordt voedsel langer houdbaar verpakt.
  • In Nederland zijn zo'n 80.000 sociale huurwoningen in (zeer) slechte staat.
  • Het oktoberfeest in München moet het ook dit jaar zonder de kraampjes kermisattracties doen. In Nederland gaan de nodige 11 november vieringen niet door.
  • De gasprijs is werkelijk ENORM omhoog geschoten. (van 20 naar 68) Dát is dus het nadeel van afhankelijk van Rusland worden... Boze tongen beweren dat Rusland via deze weg de voltooiing van Nord Stream 2 wil bewerkstelligen.
  • Evergrande, het grootste vastgoedfonds van China, zag haar aandelen vannacht met 14% dalen. Mede daardoor forse dalingen in Hong Kong. Het bedrijf heeft een schuld van 300 miljard dollar waarop het niet langer kan afbetalen. De verkoop van vastgoed mislukte. Het geld is nu op. De vraag is nu wat of de Chinese overheid gaat doen. Het bedrijf zo maar failliet laten gaan kan een enorme crisis ontketenen, want er ontstaat dan mogelijk een domino-effect.
  • Enorme dalingen afgelopen vrijdag voor uraniumaandelen. Gemiddeld verloren deze aandelen 10% aan waarde en zo werd de winst van eerder vorige week vrijwel weggevaagd. Niet één van de aandelen in die sector die ik volg zag vrijdag hogere koersen.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 

Waarom ik nog geen honderden procenten winst heb (Tom Lassing)

20/09 7:17

De aandelen in de uraniumsector zijn in sommige gevallen al honderden procenten gestegen. Ik zit vol in die aandelen. Toch heb ik geen honderden procenten winst in mijn portefeuille. Daar zijn meerdere redenen voor.

De eerste reden is dat ik niet op de bodem begonnen ben met kopen.

Mijn collega's Jack Hoogland en Maarten Verheyen deden dat wel. Maarten stapte daarom zelfs al weer uit die aandelen. Hij heeft zijn beoogde winsten al binnen. Volgens Jack moet de echte stijging nog altijd beginnen.

Ik stapte eigenlijk pas in toen mij duidelijk was was de trend ging keren en de koersen de bodems verlaten hadden.

De reden was dat ik liever niet te lang wilde wachten op dat moment.

Ik weet dat ik dus niet op de bodem koop, maar ik reis mee op een al vertrokken trein.

De tweede en ook heel belangrijke reden is dat ik op weg omhoog gaandeweg mijn positie vergroot.

Maar met die stap verlies ik dan wel een deel van het winstpercentage. Ik krijg meer aandelen, maar mijn gemiddelde aankoopkoers loopt op.

Dat doe ik tot ik genoeg aandelen heb. Als dan de stijging doorzet, dan moet ik bij verdere stijgingen mijn positie gaandeweg weer verkleinen omdat anders het percentage uraniumaandelen in mijn portefeuille te groot wordt.

Ik was tot vorige week koper van de aandelen. Mijn winsten zijn aanzienlijk, maar dus geen honderden procenten. Ik hoop dat nu duidelijk is waarom.

x10beleggen.nl
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 

Aanpassingen bij Neo Finance (Tom Lassing)

20/09 7:31

Het is een kleine aanpassing, maar bij de leningen staat nu ook een tekentje waar de lening voor is. Zo is er een vliegtuigblokje voor leningen die afgesloten zijn om te gaan reizen. Is er een auto blokje voor een lening waarmee een auto gefinancierd wordt, drie puntjes voor een "overige" lening. Een winkelwagen voor een consumenten lening.

Ook wordt een A+ lening apart nog eens aangegeven met een A+ tekentje. 

Ik kwam ook het "A Luxe" teken tegen. Geen idee waar dat voor staat. Het betrof echter in alle gevallen A leningen die via AI tot stand gekomen waren. De kans is dus groot dat het daar mee te maken heeft.

Woningverbetering leningen zijn zichtbaar via een blokje van een woning met daarin een Engelse sleutel aangegeven.

Zoals gezegd, een kleine aanpassing, maar het toont wel dat ze nu ook aandacht voor details hebben.

In oktober komt er weer een webinar. Ik ga proberen de CEO van Neo Finance dan te strikken voor een interview. Er is namelijk meer gaande rondom de onderneming en het is belangrijk dat we daar meer over te weten komen.

Meer over Neo Finance
 
 

Feiten over de Delta variant (Tom Lassing)

20/09 7:44

- Het Parool 20 juli 2021: Vaccin voorkomt verspreiding deltavariant niet: 1 op 10 mensen met positieve coronatest was volledig gevaccineerd. Het RIVM roept daarom ook gevaccineerden op om afstand te houden en zich bij klachten te laten testen. (Vaak doen ze dat nu niet, want hoe kan je ziek worden NA je vaccinatie. Hierdoor zijn cijfers vertekend.)

- RIVM 28 aug 2021: vaccins beschermen even goed tegen opname bij Delta-variant. De coronavaccins beschermen even goed tegen ziekenhuis– en ic-opnames na besmetting met de Delta-variant van het virus als na besmetting met de Alfa-variant, stelt het RIVM op basis van onderzoek met Nederlandse vaccinatie- en ziekenhuiscijfers.


Kortom, als jij je vaccinatie hebt, dan ben je goed beschermd tegen de negatieve gevolgen van een eventuele Covid besmetting.

Maar, je KAN nog ziek worden en je KAN ook anderen besmetten.


Dus waarom alleen een recente test vragen van mensen zonder vaccinatie? Die mensen brengen alleen hun eigen leven in gevaar, net zoals alcohol drinkers en rokers dat doen. De maatregel om ongevaccineerde mensen uit te sluiten van horeca bezoek tenzij ze zich laten testen slaat nergens op. Je test of iedereen, of je test niemand. Zo zou het moeten.

Iedereen kan anderen besmetten, dát moeten we vooral in het oog houden. Ben je gevaccineerd, dan merk je mogelijk niet eens dat je anderen aan het besmetten bent, omdat je niet eens voelt dat je ziek bent.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 

Elon Musk doet domme aanval op Witte Huis (Tom Lassing)

06/09 8:35

Volgens Elon Musk had hij een complimentje van Joe Biden moeten krijgen vanwege de succesvolle toeristen ruimte reis die zijn bedrijf organiseerde.

Vier mensen gingen de ruimte in en verbleven daar ruim twee dagen, zonder dat er een astronaut aan boord was.

De vraag is waarom dat een compliment van het Witte Huis moet verdienen.

Deze vorm van toerisme is extreem vervuilend en een gigantische verkwisting van energie.

Het gaat om het vermaak van enkele extreem rijken die niets beters met hun geld weten te doen dan dit soort uitjes te ondernemen.

Voor de wereld als geheel is hier weinig positiefs uit te halen.

Ja, de techniek is nu zo ver dat het kan...

Maar door dit soort grappen vervolgens puur voor vermaak uit te halen, geef je een enorme middelvinger naar de aanpak van milieumaatregelen.

Musk wil graag een complimentje. Zegt dat wat over Biden, of zegt het wat over Musk?

Wat mij betreft zou hier de belasting op het ticket minstens 50% moeten bedragen. Kunnen we via die weg misschien nog iets goeds er van verwachten.

Sponsor Beursbox!
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV