Beursbox
 
 
maandag, 30 maart 2020
 
 

AEX 464,93 Dow 21.764 USD 1,108 Btc 5.610  Goud 1,616.65

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan ook nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Op 9 april om 20:00 uur een webinar! Geef je hier op (Gratis)

Ga naar de site

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven.

Kijk hier
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/03 7:00

  • Ze verwachten in de VS uiteindelijk tot wel 200.000 dodelijke slachtoffers van Covid-19. Ze beginnen het daar eindelijk serieus te nemen. Vooral New York wordt hard geraakt. Overigens zijn er nu 143.000 bevestigde gevallen in de VS. Italië heeft er nu 97.700. Nederland en België zitten beide net onder de 11.000. Plaats 10 en 11 op de lijst van landen. Een land als Luxemburg is met 2000 gevallen verhoudingsgewijs veel zwaarder geraakt dan België en Nederland.
  • Opvallend gegeven bij mijn Neo Finance leningen... Ik heb te maken met leningnemers die extra aflossen. Ik had verwacht dat mijn account zonder geld zou zitten, dus ik makte alvast geld over... Log ik in, staat er ineens 127 euro "open". Dat is dus vooral extra aflossing. Heel verstandig van de leningnemers. Die verlagen hun toekomstige lasten door deze dure leningen vervroegd af te lossen. Zou ik ze ook aangeraden hebben, als ze de financiële mogelijkheden hebben.
  • De olieprijs is net zo laag als tijdens de Tweede Irakoorlog in 2003. Amerikaanse olie deed op een gegeven moment nog slechts 21,51 dollar per vat.
  • In Duitsland heeft een bondsstaat minister van Financiën zelfmoord gepleegd. Naar verluidt zag hij het economisch gezien door Covid-19 allemaal niet meer zitten.
  • Rusland heeft een olieveld in Venezuela van Rosneft overgenomen. Via deze weg wil Rusland Rosneft behoeden voor Amerikaanse sancties.
  • Ik schreef vorige week over mijn infrarood temperatuur metertje. Een jaar geleden voor 7 euro gekocht via Ali. Ik heb even gezocht. Hetzelfde apparaatje kost er nu 35 euro... Kwestie van vraag en aanbod zullen we maar zeggen.
  • ASML heeft in het eerste even wat aanvoerproblemen richting en vanaf China gekend, maar verwacht over heel 2020 geen negatieve gevolgen van de Corona crisis.

Sponsor Beursbox!
 
 

Dit kom je alleen in crisistijd tegen! (Jack Hoogland)

30/03 7:18

De afgelopen weken zagen we het ene na het andere bedrijf bekend maken dat hun winsten fors dalen, ze stoppen met het inkopen van eigen aandelen én hun dividend fors verlagen of helemaal schrappen.

Voor ons donderdag verschenen "Super Rendement Rapport" ontdekten we deze maand een aandeel van een bedrijf waarmee precies het omgekeerde aan de hand is. Een bedrijf dat totáál geen last lijkt te hebben van de coronacrisis.

Allereerst kwam de directie vorige week met een uitleg waarom de zaken buitengewoon goed gaan. Vervolgens werd bekend dat dit bedrijf eigen aandelen gaat inkopen, waardoor de winst per aandeel verder stijgt.

En afgelopen maandag maakte de directie bekend dat ze het toch al zeer hoge dividend dit kwartaal gaat VERDUBBELEN tot maar liefst 17,5%. Niet zo gek dat twee directieleden deze week een fors pakket aandelen bij kochten!

Het gevolg is dat we hier een aandeel hebben van een bedrijf dat midden in crisistijd forse winstgroei realiseert. Dat een dividend van maar liefst 17,5% op jaarbasis oplevert. En dat we kunnen aankopen voor slechts 5 keer de voor dit jaar verwachte winst. Ongelofelijk goedkoop!

De koers moet binnen een jaar met 260% stijgen om het als een gemiddeld gewaardeerd aandeel te kunnen beschouwen.

Dit soort koopjes kom je alléén in crisistijd tegen!
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

Klik hier om verder te lezen
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 

Corona en dan... (Tom Lassing)

30/03 7:37

Wat gaat er gebeuren als Corona voorbij is? Pakken we dan, economisch gezien, gewoon alles weer op waar we gebleven waren, of is er nu echt fundamenteel iets veranderd?
Natuurlijk hopen we op het feit dat we alles gewoon weer kunnen oppakken. De vraag is natuurlijk of dat een reële hoop is. In de VS nu een extra drie miljoen werklozen. Wanneer worden die weer aangenomen? Die drie miljoen mensen kopen nu minder en dat zorgt er weer voor dat winkels, restaurants, theaters, vrijtijdscentra ook na Corona gewoon minder omzet gaan maken en ook mensen moeten gaan ontslaan voor zo ver ze dat al niet deden.
We moeten dus reëel zijn. Als Corona weg is, dan zijn de economische problemen dat nog niet.
De vraag is en blijft of de huidige aanpak om de virusverspreiding te vertragen wel de juiste is. Sociale ruimte creëren is een goede zaak, de economie totaal stil leggen is... 

Lees verder
 
 

30% korting op aankoop goud (Tom Lassing)

30/03 8:02

Ik kreeg vorige week een al eens eerder besproken aanbieding in mijn spambox. Het was deze keer de aanbieding van goudkorting. Ik krijg 30% korting op goud dat ik nu moet betalen, maar dat ik dan 'later' rechtstreeks van de mijn geleverd ga krijgen.
Deze opzet is al enkele jaren oud en ik was er enkele jaren geleden al niet enthousiast over.
Immers, als het al geen oplichting is, je koopt de huid van de beer voor het beest geschoten is. Je hebt al geld overgemaakt en nu moet je maar hopen dat de goudmijn daadwerkelijk goud gaat delven... en jou daarna nog dat goud gaat uitkeren.
Goudkorting is er kort over, je hebt...

Lees verder
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 

Het is ieder land voor zich (Tom Lassing)

30/03 8:30

Als de Corona crisis ons één ding laat zien, dan is het wel dat er geen enkele sprake is van een Europese gedachte. Zelfs tussen Nederland en België zijn er nu spanningen. Eerst waren wij boos dat de Belgen maar bleven komen, terwijl wij ons aan een licht regime Corona beveiliging wilden houden, en toen België op slot ging, waren de Belgen ineens boos omdat wij toch nog probeerden te tanken in België en wij niet, zoals in België in totale lock down gaan.
Ondertussen zijn landen als Italië en Spanje boos over het feit dat landen als Duitsland en Nederland dwars blijven liggen als het gaat om het uitzetten van leningen waarbij Duitsland en Nederland in feite garant staan voor Spanje en Italië.
Ze voelen zich verraden in het zuiden, terwijl wij zoiets hebben als... ja, je moeder... Wij een beetje garant staan en jullie jaren eerder met pensioen gaan...
Kortom, het is ook crisis in Euroland.
De Brexit is volledig uit de kranten verdwenen en nu gaan we het al hebben over de uitstap van Italië zodra de Corona crisis daar overwonnen is. Immers, wat heeft Italië aan een Europa dat geen vluchtelingen overneemt en geen geld over heeft voor de armere en zwaarder getroffen deelnemers in het grote geheel.
Een Italiaanse exit is nog lang zo ver niet en als er iets nu al duidelijk is, dan is het dat zo'n exit bijzonder oninteressant is voor Italië. Ze halen meer binnen met de EU dan dat het ze kost. Sentiment kan echter logische berekeningen volkomen uit beeld krijgen, dat zagen we wel bij de Brexit.
Het project Europa zit nu in een dikke crisis. Dát is in ieder geval overduidelijk. Welke gevolgen het heeft moeten we nog maar gaan zien, maar op dit moment sluit ik niets uit.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV