Beursbox
maandag, 6 juni 2022
 
 

AEX 700,69 Dow 32.899 USD 1,072 Btc 29.091 Goud 1,855.11

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast.

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 

Beter kan je als belegger niet wensen! (Jack Hoogland)

06/06 7:00

Donderdag vertelde ik u al over het unieke aandeel van een bedrijf dat oplossingen biedt voor de nu ontstane voedselcrisis.

Bedrijf dat een oplossing biedt voor een groot wereldwijd probleem én dat de enige ter wereld is met die oplossing.

Beter kan je als belegger niet wensen!

 Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat één van ’s werelds meest winstgevende vanadium-mijnen in bezit heeft.

Vanadium is een belangrijk metaal voor de energietransitie, waar een steeds groter tekort aan is. Zie onderstaande grafiek.


Bedrijf is winstgevend, groeit als kool en je koopt het aandeel voor nog geen 7 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Minstens 800% koerspotentieel!
Bestel hier het  nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/06 7:18

  • Steeds vaker treden wetenschappers naar buiten met onthullingen dat de haast bij het ontwikkelen van de covid vaccins toch tot flinke fouten heeft geleid. Lees hier de onthulling van een Canadese wetenschapper die de data van Pfizer door heeft genomen

  • Bierbrouwer Swinkels is nu toch om en gaat de relatie met haar Russische partner beeindigen.

  • In de VS vielen de werkgelegenheidscijfers enorm mee. Er kwamen 390.000 banen bij.

  • Apenpokken virus. Mag u raden welk lab daar al mee aan het werk was voor de uitbraak die we nu zien... Ik geef een hint... Het was in China en de plaatsnaam begint met een W...

  • NFT's, ik blijf er tegen waarschuwen. Steeds meer sie je reclames waarin je wordt opgeroepen waardeloze tekeningen voor absurd veel geld te kopen in de hoop dat je daarna een sukkel vindt die er nóg meer voor gaat betalen. Bloembollengekte, daar lijkt het nog het meeste op.

  • Warren Buffett blijft beleggen in olie aandelen. Hoewel het een sector is die over de top heen is, blijft het voorlopig nog wel een heel belangrijke sector.

  • Dit weekend is de Mooie Beursdag nieuwsbrief weer uitgekomen. Er in drie aandelen, waaronder een extreme positie van een aandeel dat 90% daalde, maar in mijn ogen toch potentie biedt, juist omdat het zo hard daalde.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 

Wir haben es nicht gewußt (Brecht Arnaert)

06/06 7:49

Begin deze week gaf voormalig FED-baas Yellen "ruiterlijk" toe dat ze de inflatie die nu door de VS giert (8,26%) niet had zien aankomen. Werkelijk? Ik geloof er niets van. Sinds 2014 hou je een ZIRP aan ("Zero Interest Rate Policy"), in reële termen (inflatie mee-gerekend) zelfs een NIRP ("Negative Intrest Rate Policy"), en je doet alsof je neus bloedt?

Maak dat je grootje wijs. Ruiterlijk? Men wist perfect dat er inflatie zat aan te komen, en dit is gewoon een rondje valse bescheidenheid, uitgedacht door de spindoctors en copywriters van dienst. Onder Jerome Powell wordt het nu zo stilaan een potje, en het narratiefje dat men de goedgelovige bevolking wil opspelden is dat er in het verleden nu eenmaal fouten gemaakt zijn "waaruit we geleerd hebben". Onzin! Ze leren niets, en bovendien: ze willen niet eens leren. Ze willen louter hun bedrog verbergen.

En bedrog, dat is centraal bankieren zeker. Sterker nog: het is gelegaliseerde diefstal, gepleegd door een maffia.

Lees verder
 
 

Hoe aandelen selecteren in FinancialStockData (Tom Lassing)

06/06 8:06

Ik heb samen met Steve een video gemaakt waarin ik aangeef waar ik op wil selecteren en waar Steve vervolgens in het FinancialStockData.com systeem laat zien hoe dat in zijn werk gaat. Neem daar vandaag nu eens even de tijd voor!

Mijn selectie komt overigens tot stand door min of meer volgens de TrendMethodische Aanpak te selecteren. Ik zeg 'min of meer' omdat ik er wel iets van afweek. Dat geef ik ook in de video even aan.

Kijk hier maar eens hoe je snel heel interessante aandelen kan vinden.

Neem nu een gratis 30 dagen de proef op de som! Ga naar www.financialstockdata.com en gebruik kortingcode 'Beursbox'.

Hoe dat werkt, vindt je hier.

Naar FinancialStockData.com
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 

Geef nooit verlies toe (Tom Lassing)

06/06 8:29

Dat is het uitgangspunt van de vorige Amerikaanse president, maar het wordt nu ook door zijn trouwste volgers toegepast.

Kandiss Taylor deed mee aan de Republikeinse voorverkiezing voor de GOP.

Ze werd derde met 3,4% van de stemmen. De nummer één won de verkiezing met ruim 73% van de stemmen.

Dan zou je denken... kansloos. Geef je verlies maar gewoon toe.

Maar neen!

Als grote fan van de vorige president houdt ze net als hem stug vol dat ze gewonnen heeft. Het was één grote fraude en er komt binnenkort bewijs van haar beweringen.

Waar hebben we dat eerder gehoord?

Dit is nu de standaard reactie van iedereen die zich wil spiegelen aan de vorige president.

Nooit een verlies toegeven, alles is fraude en bewijzen komen binnenkort.


Het worden later dit jaar interessante verkiezingen in de VS. De vraag is hoe lang de VS nog als democratie blijft functioneren.

Alles lijkt er vanuit rechts Amerika op gericht om een einde te maken aan de Amerikaanse democratie.


Sponsor Beursbox!
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV