Beursbox
 
 
vrijdag, 29 mei 2020
 
 

AEX 538,62 Dow 25.377 USD 1,11 Btc 8.570 Goud 1,719.45

 
 
 
 

Daytrading biedt kansen

Aloys Mattijssen is jaren bezig geweest om een goed hanteerbaar systeem neer te zetten, bedoeld om daytrading bereikbaar voor particulieren te maken. Hij is er in geslaagd een opzet te bouwen die winstgevend blijft in alle omstandigheden. Kom maar eens kijken op het webinar. (Het is gratis). Meldt je hier aan voor het webinar van 3 juni 20:00 uur.

Crowdfunding als serieuze belegging

Particuliere beleggers moeten zich echt veel meer op crowdfunding richten en minder op de beurs. Crowdfunding biedt meer zekerheid en onder de streep veel hogere rendementen. Stop dus met gokken en ga serieus investeren! Ik ondersteun u daarbij met een zeer verhelderende site en mail service!

Kijk hier
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/05 7:00

  • Ik heb even de tijd genomen om de blog op mijn permacultuur site bij te werken met de laatste projecten waarmee ik de afgelopen weken bezig ben geweest. Ik heb het nodige in de tuin gedaan. Misschien leuk om ook eens naar te kijken?
  • Gisteren al wel wat reacties gehad op mijn oproep wat te doen met vakantiegeld. Neo Finance en goud(aandelen) doen het goed. Er zijn slechts enkelen die zich op futures, cfd's, bitcoins, crypto's etc. gaan storten. Aflossen van hypotheek heb ik ook al voorbij zien komen. Ik ben heel benieuwd hoe het iedereen vergaat.
  • Zeven dagen geleden werd via Neo Finance een B-lening uitgezet. Gisteren werd deze alweer afgelost door de leningnemer. De reden is niet gegeven, maar de kans bestaat dat deze persoon slechts enkele dagen geld nodig had. Het kan echter ook zijn dat hij elders een goedkopere lening kon aangaan. Hoe dan ook, het is voor mij jammer dat ik slechts enkele dagen rente heb gekregen, maar het is een goede zaak dat ook dit gewoon mogelijk is bij Neo Finance.
  • Nog altijd zijn de vleesverwerkende bedrijven in Europa de huidige hotspots voor Corona. Voor de rest is de ziekte vrijwel uitgeraasd, maar onder de buitenlandse medewerkers binnen die sector is het nu pas goed uitgebroken. Het laat goed zien dat vooral binnen je de nodige maatregelen moet nemen om afstand van elkaar te houden. Die mensen wonen, werken en reizen steeds hutjemutje.
  • De kans bestaat dat Hong Kong de speciale status in de VS gaat verliezen. Dat zou inhouden dat de stadstaat voortaan met veel hogere invoerrechten te maken krijgt. Trump gaat vandaag een persconferentie over China geven. Hij gaat stoere taal laten horen. Xi belt hem daarna op: bakkie doen? Trump gaat gretig akkoord en Xi is zijn beste vriend weer. Je kan er een klok gelijk op zetten.
  • Voor 7 miljoen dollar kunt u bij Stockholm een heel dorp kopen. Het is een mooi verhaal van een helende bron die rond 1700 werd ontdekt en die uiteindelijk een soort vakantiepark werd. Alle 144 hectare zijn te koop in één deal. Er zit zelfs een waterproducent is de deal verwerkt. Het bronwater zou helende werking hebben.
  • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 

De signalen stapelen zich nu op (Jack Hoogland)

29/05 7:20

Een bear market bestaat uit drie belangrijke fases. De paniekfase (snelle daling) was in maart. De hoopfase (stevig herstel) van eind maart tot nu. De realiteitsfase (trage, forse daling) is de fase waarin hoop vervliegt. Waarin de harde werkelijkheid zich doet gelden.

We zien nu steeds meer indicaties dat de hoopfase ten einde loopt. Dat de realiteitsfase op het punt van beginnen staat. Op onderstaande tweet zien we dat de optiemarkt zich precies hetzelfde gedraagt als tijdens het tijdelijke herstel dat we eind 2008 zagen.

Daarnaast zagen we gedurende het gehele herstel een blijvend hoge VIX, geeft de fameuze DeMark-indicator het signaal dat de ommekeer nabij is, en zien we sinds vorige week weer massaal verkopende insiders. Kortom, de signalen stapelen zich op.

De hoopfase is ingegeven door een massaal geld printende Fed. Wat beleggers daarbij negeren (of niet goed begrijpen), zien we in onderstaande tweet.

De Fed kan (indirect) geld lenen aan bedrijven. Daarmee geef je een bedrijf tijd, maar komt het tegelijk alleen maar dieper in de schulden. Ofwel: Een centrale bank kan geen bedrijfsomzet printen, kan geen banen printen.

Juist door het heropenen van de economie komt de harde realiteit aan de oppervlakte. Eén van de sectoren waar de realiteit keihard gaat doordringen is...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 

Rendementen (Tom Lassing)

29/05 7:46

Om u een indruk te geven van de theoretische rendementen die ik nu via crowdfunding platform Neo Finance maak...
Bruto, dus zonder rekening te houden met wanbetalingen, zit ik op 18,47%.
Helaas is het zo dat wanbetalingen bij leningen een fact of life zijn, en ik zal dus zeker gaan 18,47% netto gaan verkrijgen.
Er is echter nog een percentage dat ze in het account voor me berekenen.
Dat is namelijk mijn rendement als ik rente en aflossing niet ga herinvesteren. Dat rendement is op dit moment 11,03%.
Ik ben echter mijn rente en aflossing wél aan het herinvesteren. Ik ga dus normaal gesproken ergens tussen deze twee percentages netto rendement behalen.
Ik verwacht zelf dat het uiteindelijk netto 13,5% gaat worden. Dit op basis van de historische gegevens. Ze bestaan immers al vijf jaar.
Om mijn rendement op peil te houden, heb ik een eigen beleid met betrekking tot wanbetaling. Als ik zo'n lening heb, dan kijk ik namelijk of ik die lening wil aanhouden. Leningen met alleen een auto als onderpand, of zelfs geen enkel onderpand, die probeer ik te verkopen via de Secundaire Markt. Ik begin op 10% korting en uiteindelijk probeer ik dat op hooguit 30% korting, maar één keer moest ik helaas tot 40% gaan.
Wanbetaling op leningen die wel onderpand hebben, die hou ik aan. Mijn ervaring is dat...

Lees verder
 
 

Wat te doen met vakantiegeld (3) (Tom Lassing)

29/05 8:05

Heeft u al zonnepanelen?
Het grote voordeel is niet het rendement. Dat is slechts mooi meegenomen.
Het grote voordeel is vooral dat u uw toekomstige energierekening omlaag brengt. Dat is toekomstig duur geld dat u zich gaat besparen. Met de investering nu gaat u straks maandelijks meer geld over houden.
Ik merk dat nu zelf ook. Ik ging van een energierekening van 600 euro per maand naar een energierekening van onder de 300 euro per maand.
Kan u zelf geen zonnepanelen kwijt, kijk dan of er energie corporatie initiatieven in uw buurt zijn, of koop delen van bijvoorbeeld een windmolen.
Het zijn allemaal investeringen die u jarenlang rendement gaan opleveren en dus jarenlang uw maandlasten omlaag zullen brengen. Beleg/investeer die besparing dan ook weer veilig en u zal zien dat u iedere maand uw vermogen toeneemt. Als dan een crisis zich weer aandient, dan heeft u iets op op te teren.

Vraag hier een offerte aan voor eigen zonnepanelen. Als u aangeeft dat u via Beursbox kwam, krijgt u extra korting!

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 

Beleggen met (beperkt) risico (Tom Lassing)

29/05 8:50

Ik las deze week een advertentie waarbij de adverteerder aangaf dat verdubbeling van het geld binnen drie dagen mogelijk was.
Hoe kan ik dan nu nog aangeven dat 12% per jaar een prima rendement kan zijn?
Die adverteerder heeft er niet bij gezegd dat op de termijn van drie maanden de kans groter is dan 90% dat u al uw geld kwijt bent. Dát zegt hij/zij niet. Dat akelige gegeven komt u als klant vanzelf wel achter. De adverteerder hoeft dat gegeven er niet bij te vermelden. Er is nu eenmaal de nodige vrijheid als het gaat om marketing.
Bij de 12% rendement mogelijkheid is de kans bijzonder klein dat u sowieso verlies zou maken. Als u akkoord gaat met 7% rendement is er zelfs 100% zekerheid dat u geen verlies gaat maken.
Zo'n garantie is bij 100% in drie dagen aanbiedingen pertinent niet aanwezig.
Het wordt bij veel beleggers pas actueel als ze in korte tijd meer dan 50% van hun geld verloren hebben.
Het gaat dan zo snel verkeerd dat voordat ze de opdracht hebben kunnen geven de beleggingen te stoppen de rest vaak ook al verloren is gegaan.
De aanbieder van de service gaat door tot het gaatje. Het is immers zijn geld toch niet. Als u gaat klagen voor het geld op is, dan bent u voor die aanbieder toch al een verloren klant. Ze doen nog snel wat handelingen om extra geld te verdienen aan de omzet en met de hoop dat ze goed gokken en u dan alsnog even wilt blijven. Het gaat ze om omzet maken. Bij u, met uw geld en anders bij een ander met diens geld. Op dit moment staan er letterlijk tienduizenden Belgen en Nederlanders klaar om per persoon duizenden euro's te vergokken bij dubieuze aanbieders die verdubbeling in korte tijd beloven.
Dat terwijl er relatief weinig klanten te vinden zijn voor de 7 tot 12+ rendement die heel veilig zijn.
Weet u waarom ik bij die laatste groep zit?
- Heel simpel... Ik beleg al sinds 1987.
De meeste klanten van de verdubbel je geld in enkele dagen services zijn nieuwe beleggers die in 2020 zijn begonnen.
Dat is geen toeval.
De meeste van die nieuwe beleggers zullen in 2021 geen belegger meer zijn.
Hoe rampzalig ik dat ook vind, ik kan niet meer doen dan artikelen schrijven zoals ik hier schrijf. Ik kan ze niet dwingen om slimme dingen te doen. Particuliere beleggers zijn volwassen personen die helemaal zelfstandig hun eigen beslissingen met hun eigen geld mogen nemen. Pas achteraf komt het besef dat gokken niet zo heel slim was.

Beleg met zekerheid
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV