Beursbox
woensdag, 12 mei 2021
 
 

AEX 6956,94 Dow 34.050 USD 1,212 Btc 47.299 Goud 1,829.47

 
 

Crypto uitdaging

Crypto munten zin nu mainstream aan het worden. Je kan er steeds meer mee kopen, Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan lekker met hun crypto x10 uitdaging. Ze zijn goed op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000 of hoger?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. We hebben daarom een rapport met cryptocursus uitgebracht. In dat rapport vier crypto's waarvan we verwachten dat die 40% in waarde stijgen en een uitleg hoe je crypto's kan verhandelen! Kijk hier

 
 

Wat ik u nog niet vertelde... (Jack Hoogland)

12/05 7:00

Vrijdag vertelde ik u al over het unieke zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Terwijl dit bedrijf al 17 miljoen ounces aan bewezen zilverreserves heeft, maakte het fantastische resultaten van haar recente boringen bekend.

Grote hoeveelheiden zilver met dichtheid tot ruim 1300 gram per ton aarde. Een veelvoud van wat je bij een gemiddelde zilvermijn ziet. En dat terwijl ze volgens de geologen nog niet eens écht zijn begonnen!

Wat ik u vrijdag echter niet vertelde, is dat dit bedrijf nóg een fantastisch project in bezit heeft. Met 1,8 miljoen ounces goud en ruim 800 miljoen pond koper aan bewezen reserves.

Zouden ze nu een goudmijn bouwen, dan produceren ze goud aan een all-in kostprijs van slechts $400 per ounce. Zouden ze nu dus ruim $1400 per ounce winst maken.

De directie verwacht echter dat ze in het aangekochte gebied nog véél meer goud en koper gaan ontdekken. 

En dus gaan ze eerst investeren in exploratie, zodat hun bewezen reserves fors stijgen, en pas daarna een mijn bouwen.

Waardoor ze in de toekomst een veel grotere, jaarlijks véél meer goud en koper producerende mijn kunnen bouwen die enorme winsten oplevert.

Alléén op basis van het unieke zilverproject zou ik dit aandeel al met beide handen aankopen. Want alleen op basis daarvan is het koerspotentieel al ongekend hoog.

Neem je het goud/koper project erbij, dan weet je dat het koerspotentieel pas écht astronomisch hoog is.

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/05 7:15

  • Daytrading. Geef je nu op voor het webinar van vrijdagmiddag 14 mei! Kijk hier.
  • Gisteren lieten de Amerikaanse indices een flinke veer. Dat zijn we van de indices tegenwoordig niet meer gewend. Ik maak me daar enige zorgen om, vandaar dat ik in de x10 portefeuille een positie wisseling heb toegepast van IT tech naar een goudmijn. Drie aandelen gingen er uit, en één aandeel kwam er in. Mijn angst is dat inflatie nu toch de markt in haar grip gaat krijgen.
  • Waarom zijn tech aandelen zo de Sjaak in de VS? Punt 1, de hoge waardering maakt ze kwetsbaar. Een gebrek aan winstgevendheid... n de VS angst voor de komende hogere belastingen voor bedrijven (een drogreden wat mij betreft) en veel fondsen zijn nu door de eerste technische steunen gevallen.
  • Het 500 miljoen superjacht van Jeff Bezos, dat hier in Nederland gebouwd wordt, is inde VS het gesprek van de dag. Het jacht krijgt drie masten en in het enorme jacht wordt ruimte gecreëerd voor een kleiner jacht waarop een helikopter kan landen. Immers kan Jeff anders niet aan boord komen. De hele bende gaat 60 miljoen per jaar kosten om het in de vaart te houden. Ondertussen werken Amazon medewerkers zich letterlijk dood. Ze weten nu wel waarvoor ze dat doen.
  • De eerste benzinepompen in het oosten van de VS raken zonder brandstof. Oliemaatschappijen proberen nu tankers te huren om de brandstofvoorziening weer op orde te krijgen. De kwetsbaarheid van de VS wordt nu wel akelig duidelijk.
  • Ook de FED ziet nu oplopende inflatie. Ik denk niet dat het nu ook nog ontkend of genegeerd kan worden. Lees en kijk hier verder.
  • In de VS viel afgelopen vrijdag het werkgelegenheid rapport enorm tegen. Toch is er werk genoeg. Ik kan zelf 5 mensen direct werk bieden. Die mensen zijn er echter niet! Dat is de reactie van veel werkgevers. Waar zijn die werknemers gebleven? Zijn die 'weg' omdat ze 'genieten' van hun uitkering, of zien we hier nu het falen van het Amerikaanse schoolsysteem. Mensen zat, maar ze zijn nergens voor opgeleid.
  • Ahold heeft de outlook voor 2021 verhoogt. Heel goed nieuws. Nu alleen de koers nog omhoog.
  • Vanochtend een 5% herstel van de koers van bitcoin. Dat moet vandaag te zien gaan zijn in crypto aandelen.

Daytrading, vrijdagmiddag weer webinar!
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 

Een interessante overname strijd (Tom Lassing)

12/05 7:27

Recent maakt een uraniumbedrijf bekend dat het een heel interessante concurrent had overgenomen. Dit maakte de overnemer een bijzonder interessante belegging. Ik heb er direct 2.500 aandelen van gekocht.

Echter... Enkele dagen geleden werd bekend dat een uranium aandeel waar ik al aandelen in heb een veel hoger bod op hetzelfde bedrijf heeft gedaan.

Nu begint het interessant te worden.

De eerste overnemer zegt namelijk dat de overname al in kannen en kruiken is. Er ligt al een getekende overeenkomst op tafel.

Beleggers hebben daar twijfel over, waardoor mijn aankoop van 2.500 aandelen nu al 10% in de min staat. Ondertussen staat de tweede bod uitbrenger nu ineens 10% hoger. (Dat maakt mijn verlies op die andere aankoop nu ook goed)


Er zijn nu twee scenario's het meest waarschijnlijk...

1. De eerste overname staat en dan zal naar mijn idee beleggers duidelijk worden hoe mooi deze overname voor het bedrijf is. Op termijn gaat die koers dan wel herstellen.

2. Het tweede en veel hogere bod wordt alsnog aanvaard en dan zal mogelijk de eerste contractpartij met een goedmaaksom afgekocht moeten worden. Het is dan jammer voor die eerste overnemer, maar doekje voor het bloeden wordt dan de afkoopsom.


Vooralsnog gaat de eerste bod uitbrenger er van uit dat hun contract staat en ook zal worden eerbiedigt.

Deze partij is niet blij met het veel te late tweede bod, dat voor hen voelt als een poging een stok in het wiel te steken.

De 2e overnemer maakt deel uit van de x10 portefeuille
 
 

De mijlpaal van 30.000 is bereikt (Tom Lassing)

05/05 7:48

Zoals u ongetwijfeld al weet, probeer ik de komende 9 jaar een bedrag van tenminste 250.000 euro op mijn privé Neo Finance account te verkrijgen. Ik doe dat door werkelijk iedere euro die ik privé over hou over te maken naar Neo Finance.

Zakelijk zit ik ruim in mijn jas, maar privé gun ik mijzelf slechts een bescheiden loon zodat het ook écht sparen is voor mij.

Gisteren heb ik op mijn account de '30.000 euro belegt in leningen' bereikt.

Ik lig nog keurig op schema. Ik begon eind oktober 2019 met de eerste euro's en nu dus 30.000 geïnvesteerde euro's.

In mijn ogen lig ik dus zeker keurig op schema.

Het vermogen op die rekening stijgt door de rente die ik krijg en herinvesteer en door de bedragen die ik iedere maand over maak naar de rekening.

Dat is iedere maand anders, afhankelijk van hoeveel geld ik over heb gehouden.

Ik sprak recent een Litouwer die vijf jaar geleden hetzelfde plan had. Hij is ondertussen al op 145.000 euro belegt vermogen gekomen en per maand ziet hij een rente inkomen binnenkomen dat voor Litouwen behoorlijk ongekend is.

Kijk hier naar mijn site over Neo Finance
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 

Financiële lijstduwers (Tom Lassing)

12/05 8:05

In de politiek heb je lijstduwers. Dat zijn bekende mensen die op de lijst gezet worden om zo stemmen van kiezers te trekken. De persoon gaat zelf de zetel niet innemen, maar is er puur en alleen om meer stemmen op de partij te krijgen.

Je moet er als belegger heel alert op zijn dat we in de financiële markt ook zoiets kennen.

Beroemde personen verbinden hun (goede en/of bekende) naam aan een initiatief. Daar krijgen ze een deel van de aandelen voor, of ze beleggen soms ook als investeerder mee.

Die beroemde naam zal soms ook een directie functie krijgen, maar tegenwoordig zien we vaker dat het écht een soort lijstduwers zijn. Popsterren die een nieuwe uitvinding steunen of zoals Elon Musk, die een belang nemen in een crypto munt en er daarna over gaan twitteren.

Het is simpelweg cashen op je bekende naam en je populariteit.

Het is niet gezegd dat het een goed en degelijk initiatief is. Immers, wat heeft een popster voor verstand van bijvoorbeeld elektrische fietsen of blockchain muntjes?

De naam wordt gebruikt om meer beleggers te trekken en om dus sneller groot en rijk te worden.

Het kan ook zijn dat een miljardair zich er aan verbindt, omdat deze het grootste deel van het startvermogen verstrekt heeft. Die miljardair wil cashen en op een bepaald moment gaat die miljardair liefst met heel veel winst op de investering weer uitstappen.

Aan de ene kant mooi dat startende ondernemers via die weg aan geld kunnen komen, maar aan de andere kant wordt dan iemand die al schatrijk is nog weer heel veel rijker. In de meeste landen worden die miljardairs amper met belastingen geconfronteerd, dus hun vermogen kan mar blijven groeien en dat verklaart de nog altijd groter wordende afstand tussen rijk en arm.

Als beleggers moeten we alert zijn op pump and dump praktijken in deze hoek. Vooral bij SPAC's zien we nu veel 'lijstduwers'. De kans op bedrog neemt zienderogen toe.

x10 beleggen
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV