Beursbox
 
 
woensdag, 3 juni 2020
 
 

AEX 546,12 Dow 25.813 USD 1,12 Btc 8.442 Goud 1,723.6

 
 
 
 

Open nu een zilverrekening!

Zilver is technisch uitgebroken. Zet uw spaargeld om in zilver en u heeft de voordelen van liquiditeit EN de kans op waardevermeerdering vanwege de technische doorbraak.

Open hier uw zilverrekening

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/06 7:00

  • De Engelse regering blundert zich door de Corona periode. Nu willen ze een 14 dagen quarantaine voor iedereen die naar het VK komt... Die maatregel komt pas op 8 juni... In veel landen is Corona al over en NU gaat het VK reizen beperken? Het is bijna lachwekkend als het niet zo oliedom was.
  • Vanavond webinar Daytrading (gratis). Het is vanuit huis te volgen op PC, tablet of smartphone. Geef u hier op.
  • Het is steeds duidelijk dat de Corona maatregelen ten einde lopen. De Thalys gaat weer rijden, de Belgische grens is weer open en een vliegmaatschappij als EasyJet gaat weer op Italië, Frankrijk en Spanje vliegen.
  • Op de onrust in de VS reageert het Witte Huis met de dreiging van de inzet van militairen tegen de eigen bevolking. Doelbewust wordt de strategie van de sterke man gevolgd. In feite simpelweg de fascistische weg. De VS zakte diep, diep weg. Hoe wil de VS met goed fatsoen naar Hong Kong wijzen als ze zelf precies hetzelfde doen? Daar in de VS waar de politie een andere aanpak koos, is de zaak niet geëscaleerd.
  • Buitenlandse bedrijven in Hong Kong zijn niet gelukkig met de nieuwe wet die Peking heeft opgelegd. Men dacht gevestigd te zijn in een min of meer onafhankelijke stadsstaat, maar dat is nu dus onzin gebleken.
  • De Australische economie is in recessie. Wie had dat nu kunnen denken? Belangrijker is nu hoe snel deze neergaande spiraal omgezet kan worden in weer groei.
  • Twitter heeft een nieuwe bestuursvoorzitter. Patrick Pichette neemt het stokje over. Hij is al sinds eind 2018 actief als onafhankelijke bestuurder bij Twitter.
  • Flatex lijkt de grote winnaar in de Brokeroorlog binnen Europa te worden. Deze overnemer van DeGiro is dit jaar al met 130% gegroeid. Koersdoel is door analisten van Berenberg op 41 euro gezet. 

Koop nu zilver
 
 

70 procent goedkoper (Jack Hoogland)

03/06 7:21

Als we naar onderstaande grafiek kijken, dan zien we dat goud sinds oktober 2018 in een stevige bull markt zit.

Je hoeft vervolgens maar dit artikel van vorige week te lezen, en je begrijpt dat dit pas het prille begin is. Deze bull markt heeft nog een zéér lange weg te gaan heeft.

Ook goudaandelen zitten in een stevige bull markt. Wat velen echter niet beseffen, is dat goudaandelen historisch goedkoop zijn in relatie tot de goudprijs. Zie onderstaande grafiek.

Goudaandelen zijn ongeveer 70% ondergewaardeerd tegenover de goudprijs. Zijn dus 70% goedkoper. Goud zal de komende jaren enorm in prijs stijgen. Maar de koersen van goudaandelen zullen véél harder stijgen!

Voor zilver hebben we deze info niet bij de hand. Maar daar is de onderwaardering zeer waarschijnlijk nóg extremer. Goud- en zilveraandelen zijn nog steeds belachelijk goedkoop!

Afgelopen maand stuurden we vijf extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Daar bovenop stuurden we ze eergisteren én gisteren een extra zilvertip!

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.

Unieke kans om maximaal mee te profiteren!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 

Project SOS (Arnout van der Swaluw)

03/06 7:46

Meld je nu GRATIS aan voor de workshop met Vasco Rouw als onderdeel van Project S.O.S., de Succesgids Online Summit. Deze workshop over financiële vrijheid/zekerheid is op woensdag 3 juni om 16.00 uur. Mocht je deze niet live kunnen bijwonen, dan is er nog de mogelijkheid om de replay in de avond te volgen.

In deze live workshop laat Vasco je zien op basis van zijn eigen ervaringen hoe je je financieel kan beschermen en deelt hij een strategie hoe je direct kan beginnen met beleggen, ongeacht je huidige positie. Hij gaat o.a. in op de volgende onderwerpen: beleggen, investeren, asset allocation, vastgoed, aandelen en ETF’s.

Vasco Rouw is de oprichter van The Millionaires Club. Op zijn 26ste werd hij miljonair en inmiddels heeft hij meer dan 5 miljoen vermogen waarvan een groot gedeelte belegd is in vastgoed, aandelen, obligaties, grondstoffen en crypto. In de workshop laat hij precies zien hoe hij dit gedaan heeft en wat hij nu doet.

Meldt je hier aan
 
 

De meest riskante leningen (Tom Lassing)

03/06 8:01

Ik ben deelnemer in de consumentenleningen crowdfunding van Neo Finance. Een interessante manier om met minder risico toch het rendement van aandelen te behalen. Hieronder even een stukje over de meest riskante leningen binnen het platform.

De C leningen, die vaak meer dan 20% rente opleveren, zijn de meest riskante leningen die je bij Neo Finance kan afsluiten. Vaak betreft het leners die al eerder regelmatig te laat waren met afbetalen. Ze betaalden de laatste vijf jaar wel hun leningen af (anders kan je niet in C komen), maar hun gedrag is redelijk onbetrouwbaar en vaak is er geen onderpand aanwezig.
Op dit moment is van deze riskante leningen in mijn portefeuille 70% keurig op tijd met betalen. Het houdt in dat 30% dat helaas niet is.
20,43% is binnen dertig dagen te laat. Daar maak ik me dus nog niet te veel zorgen over. Het kan zijn dat ze te weinig overmaakten, of net te laat zijn met overmaken.
Als je meer dan dertig dagen te laat bent, dan is het geen vergissing meer. 4,28% van de leningen is meer dan dertig, maar minder dan zestig dagen te laat. Ze krijgen een waarschuwing en voor velen is dat wel een wakkermakertje.
In mijn portefeuille is van de C leningen ook 4,28% meer dan zestig dagen, maar minder dan 90 dagen te laat.
0,44% is bij mij tussen de 90 en 120 dagen te laat. Dat betreft twee leningen met ieder een degelijk onderpand. Dat laatste is belangrijk, want dan is de kans gewoon groter dat je als leningverstrekker uiteindelijk nog geld terug gaat zien. Die leningen hou ik gewoon vast omdat ik verwacht dat een incasso procedure succesvol zal zijn.
De incassoprocedure is oerdegelijk en er wordt structureel een behoorlijk hoog percentage teruggehaald. Het is uiteraard zo dat de slagingskans bij de incasso hoger is bij leners die onderpand hebben. Daarom hou ik die leningen wel aan, maar leningen zonder onderpand verkoop ik standaard altijd voor de 120 dagen voorbij zijn. Ik heb dan liever een klein verlies dan dat ik ga wachten en hopen op een onzekere uitkomst.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets, levert echter al zo 20 euro op!.

Account openen kan hier
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 

Online ondernemen (Tom Lassing)

03/06 8:13

Als de Corona crisis ons één ding duidelijk heeft gemaakt, dan is het dat we als samenleving overgestapt zijn op "online". Daar waar het eerst een extra was, is het nu de basis geworden.
Daadwerkelijk naar een winkel gaan is nu de "extra" geworden. Heel veel werknemers en ambtenaren werken nu vanuit huis en dat blijkt nog productiever te zijn ook!
Als ondernemer moet je daar zeker rekening mee gaan houden. Al was het maar omdat je concurrenten zich er ook aan aanpassen.
De website is meer dan alleen een soort online folder.
De website maakt nu deel uit van de online strategie en is een extra medewerker. Een medewerker die 24/7 aan het werk is voor het bedrijf.
Als dat in jouw bedrijf nog niet zo is, dan loop je vreselijk achter.
Je komt er niet met alleen de website. Je hebt ook een autoresponder nodig en echt een Internet strategie. Is het minder dan dat, dan wordt je links en rechts voorbij gelopen.
Ik heb er al jaren geleden een zeer interessant eboek over geschreven. Het is het standaardwerk voor Online Ondernemers en voor verschillende nu miljonairs was het de basis waarop ze hun onderneming hebben neergezet.

------

Om een mooi voorbeeld te geven... Gisteren brak er een wieltje af van mijn bureaustoel. Dan kan je een nieuwe stoel kopen, hetgeen veel mensen zullen doen, maar ik dus niet.
Ik wil gewoon één wieltje. Die zijn namelijk makkelijk te vervangen.
Online bleek dat in Nederland niet te kunnen. Bij Bol.com kon ik wel 5 wieltjes krijgen, voor 36 euro.
Er was nog wel een andere aanbieder die per wieltje kon leveren, behalve nét niet mijn wieltje. ALS het wieltje er was geweest, dan had het me 6 euro en verzendkosten gekost.
Dus ik toch maar even gekeken naar Ali. Voor 2,29 euro kon ik precies het gewenste wieltje krijgen. Het mooie is, je kan je kapotte wieltje fotograferen en dan zoekt hun systeem naar het product.
Ik moet nu enkele weken wachten. Dat dan wel. Maar voor 2,29 heb ik dat er wel voor over. Verzendkosten zijn overigens inbegrepen.
Ali heeft het wel begrepen...

Bestel het Eboek
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV