Beursbox
woensdag, 21 oktober 2020
 
 

AEX 564,0 Dow 28.306 USD 1,184 Btc 10.557 Goud 1,916.6

 
 

Online veiligheid verbeteren

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet anoniem en bescherm uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/10 7:00

  • Over twee weken zijn de verkiezingen in de VS. In feite zijn de verkiezingen in het echt al weken geleden begonnen toen de eerste kiezers per post begonnen te stemmen. Naar schatting 80 miljoen Amerikanen gaan stemmen voor de daadwerkelijk verkiezingsdag. De meeste daarvan stemmen Democratisch. In sommige staten beginnen ze nu al te tellen, in andere staten mogen ze pas op de dag zelf beginnen met stemmen. We gaan dus op de verkiezingsdag waarschijnlijk niet weten wie er gewonnen heeft.
  • Hudson Bay moet twee verhuurders in Tilburg en Almere alsnog in totaal 3,1 miljoen euro huurgeld betalen. De keten sloot huurcontracten voor tien jaar en zal een deel van dat contract moeten nakomen. De bepaalde een rechter in Amsterdam.
  • Cathay Pacific gaat 5.900 banen schrappen. Ook zal het merk Cathay Dragon van de markt verdwijnen. De luchtvaartmaatschappij probeert met deze stappen het hoofd boven water te houden.
  • JP Morgan Chase gaat in de VS eindelijk werken aan verwerking van mutaties op de dag zelf. In de VS is het nog schering en inslag dat je een transactie pas een dag of langer later op je rekening terug ziet komen. Chase gaat samenwerken met Aquare en Paypal. Ik heb zelf een Chase rekening in de VS lopen en je staat er van te kijken hoe ze daar in feite nog bancair in de jaren tachtig leven.
  • Nog altijd zijn er onderhandelingen tussen de Democraten en de regering Trump over een stimuleringspakket. Je zou denken, gezien de enorme sommen die al zijn vrijgegeven, dat het een inkoppertje voor de regering is, maar het is een spelletje voor de president. Hij wil onrust in de straten. Ook worden nu voedselbonnen actief door de regering geblokkeerd zodat de armsten nu ook honger gaan krijgen.
  • Nokia mag een 4G netwerk op de maan aanleggen. Die toestemming heeft de NASA gegeven. Wie heeft NASA eigenaar van de maan gemaakt? De aanleg van het maannetwerk moet in 2022 beginnen.
  • Google is in de VS aangeklaagd voor misbruik van haar overheersende marktpositie.
  • Randstad heeft het beter dan verwacht gedaan. Nu was dat bij Mooie Beursdag al enkele maanden geleden mijn insteek. Die gedachte was vroeg... en bleek juist.

Koop nu zilver
 
 

Hiermee ga je dubbel profiteren! (Jack Hoogland)

21/10 7:18

Van de in dit artikel beschreven nieuwe ontwikkeling ga je het allerhardst profiteren door in kleine veelbelovende goudaandelen te beleggen. 

Voor ons unieke "Penny Stock Report" selecteerden we vier zéér veelbelovende aandeeltjes. Eén van die aandelen is van een fantastisch bedrijf dat al vanaf de start ongelofelijk slim bezig is.

Toen interesse in goudmijnen tot vorig jaar nog zeer laag was, kocht dit bedrijf maar liefst 15 goudprojecten op. Voor een habbekrats.

Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan, en inmiddels hebben ze al ruim 11 miljoen ounces aan goud ontdekt. 

In plaats van goudmijnen te ontwikkelen, gaan ze echter gewoon door met exploratie. Waardoor de hoeveelheid ontdekt goud ieder jaar fors stijgt. En daarmee uiteraard de waarde van het bedrijf.

Nu hebben ze een apart royaltybedrijf opgezet, dat recht heeft op een percentage van de opbrengst van iedere toekomstige goudmijn.

Zodra ze dus een goudproject voor een pak geld verkopen aan een goudproducent, ontvangen ze daarnaast vele jaren lang een vast percentage van de opbrengst zodra de mijn in productie gaat. Waardoor je als aandeelhouder dubbel profiteert!

De combinatie van continu nieuw goud ontdekken én een groeiende inkomstenstroom uit royalty's is uniek. 

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons Penny Stock Report, heeft dit aandeel alles in zich om met duizenden procenten in koers te stijgen. Hiermee ga je dubbel profiteren!

Bestel snel het unieke "Penny Stock Report"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 

De virus crisis (Brecht Arnaert)

21/10 7:36

Van 8 november tot 6 december organiseert Brecht Arnaert van Macrotrends een online seminar over de virus-crisis. Onder de titel "Gezondheid, een andere hypothese" presenteert hij zes maanden onderzoek naar de ware toedracht achter het idee dat virussen ons ziek zouden maken, en komt tot een aantal verbijsterende vaststellingen: alle symptomen die vandaag toegeschreven worden aan COVID-19 kunnen perfect op een andere manier uitgelegd worden, en wel door ze te zien als de herstelfases van collectieve biologische schokken.

Dit is de theorie van Dr. Geerd Hamer, en hoewel hij algemeen gezien wordt als een controversieel figuur is Arnaert tot de conclusie gekomen dat de theorie van Dr. Hamer véél meer kan verklaren dan de huidige virus-theorie. Volgens Brecht begrijpen we ziekte verkeerd. Sterker nog: aan de hand van een analyse van de voornaamste COVID-19-symptomen zal Brecht aantonen wat er volgens hem (en de Germaanse Geneeskunde) écht aan de hand is: het zijn collectieve angst-schokken zélf (om allerlei verschillende redenen) die deze symptomen veroorzaakt. 

Dit plaatst de rol van onze media in een compleet ander daglicht. Gedurende 5 zondagen, telkens om 5u 's middags, gaat Brecht dieper in op de vragen 1) Wat is gezondheid? 2) Wat is de functie van ziekte? 3) Hoe verklaren we deze epidemie? 4) Waar ging de wetenschap in de fout en 5) Hoe voorkomen we ziekte? De reeks kost 149 EUR, en wie deelneemt krijgt de dag erop automatisch een link naar de bijhorende opname opgestuurd. Wie bovendien de code "LASSING" gebruikt, krijgt 30 EUR korting, waardoor de prijs terugvalt op 119 EUR. Een absolute must, als u het mij vraagt.

Disclaimer: dit webinar is een journalistiek project met als doel de moderne medische ideologie op de korrel te nemen. Niets van wat gezegd wordt in deze reeks mag gezien worden als medisch advies. Consulteer steeds uw arts. Breek geen enkele behandeling af. Neem geen onnodige risico's.
Registreer hier met kortingcode Lassing en krijg 30 euro korting!

Meldt hier aan
 
 

Doe slim, blijf thuis (Tom Lassing)

21/10 7:55

Wat ik me afvraag... Waarom zouden de mensen die bang zijn niet gewoon vier weken thuis blijven?
De horecaondernemer moet nu ook maar gewoon sluiten en zijn of haar personeel zit werkloos thuis. Als nu vier weken lang iedereen die bang is thuis blijft en de rest doet gewoon sociaal zijn of haar ding, dan zijn we er toch ook vanaf?

Mijn idee:
Als je thuis blijft als werknemer mag je niet ontslagen worden. Het is vier weken lang je recht om thuis te blijven als je bang bent. Je moet dan ook wel binnen blijven, dus boodschappen laten bezorgen bijvoorbeeld. Wordt je buiten gezien als thuisblijvende werknemer, dan volgt ontslag.

Ben je niet bang, dan mag je gewoon leven. Iedereen die je op straat ziet, is niet bang. Dus afstand houden en mondkapjes hoeven niet, mag wel. Dan is volgens de theorie iedere jongere (die er toch schijt aan heeft) binnen drie weken ziek geworden en dat is prima want de meesten kunnen er tegen. De jongeren en de personen die niet bang zijn maar pertinent ook niet gezond leven, hebben door hun ongezonde levenswijze in feite al eerder een keuze gemaakt. OF ze nu aan Covid sterven of aan een hartaandoening boeit dan ook niet.
De ziekenhuizen hebben een bepaalde Covid-19 capaciteit. Wordt die overschreden, dan heb je als Covid patiënt mogelijk gewoon pech. Je kan dan hopen dat elders nog wel ruimte is en anders kan je niet opgenomen worden. De maximale Covid capaciteit is wat die is, we gaan niet schuiven en andere zieken benadelen voor Covid patiënten.
Als je in een volgend leven geloofd, dan is er weinig aan de hand voor je. Daar kan je dan lekker snel aan beginnen.

Het zou allemaal zo veel simpeler zijn. In feite zoals Zweden het doet. De jongeren zijn daar in de eerste ronde al bemset geweest en steken nu niemand meer aan.
Zo gek doen ze het daar dus niet.

Wij ondertussen, zijn massaal zeer bang. Qua sterfcijfers is griep net zo dodelijk gebleken. Voor griep bent u nooit bang geweest. Is het niet tijd op te houden met die enorme angst voor Corona? Het is een potentieel dodelijke ziekte, maar dat is griep ook! Bent u kwetsbaar, houdt daar dan zelf rekening mee.

Zorg er voor dat u niet bezwijkt onder groepsdruk om een belachelijk standpunt in te nemen. Blijf zelf denken. (Slechts 25% van de mensen is bereid om "uit de groep te vallen". Dit i.v.m. groepsdruk) (onderzoek Solomon Asch)

Waarom zou je bijvoorbeeld als malle Japie met een niet werkend mondkapje rond gaan lopen?
Bestel hier een technologisch hoogstandje. Een mondkape waarbij nanotechnologie gebruikt wordt om virussen ook echt de neutraliseren.
Als je dan toch met een mondkapje moet lopen, kies er dan één waar je ook echt wat aan zult hebben.

Bestel hier
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 

Uitkering of werken? (Tom Lassing)

21/10 8:07

Ik sprak er over met mijn jongste dochter. Ze heeft samen met mijn schoonzoon een catering bedrijf. Dat liep goed, tot de Corona maatregelen van kracht werden. Nu heeft ze een uitkering die grofweg vergelijkbaar is met drie van de vijf dagen werken.
Ze kan gaan werken in het onderwijs, maar een volle baan is er niet. Ze kan gemiddeld drie dagen per week als invaller op meerdere scholen gaan werken. Dan raakt ze haar uitkering kwijt en krijgt ze loon. Het is echter vreselijk werk, want overal ben je de pispaal. Bij de college's en bij de leerlingen.
Financieel schiet ze er ook al niets mee op.
Ik heb haar aangeraden de uitkering te pakken en nu de tijd te nemen om een bedrijfsconcept te bedenken waarmee ze op de lange termijn ook ondernemer kan zijn, zonder die enorme afhankelijkheid van de overheidsmaatregelen.
Daar hebben we als maatschappij op de lange termijn ook meer aan, dan dat ze nu zich nu in feite opoffert voor het korte termijn grote goed, met de kans op een enorme burn out omdat je iets doet waar je hart niet ligt.

Heerlijck catering
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV